Sorry, your browser does not support inline SVG.

Je bent actief  bij Aliaxis sinds?

Januari 2022

Waar ben je nu veel mee bezig?

Ik voer nu veel oriënterende gesprekken met huidige en potentiële partners. Het woord “samen” is hierin erg belangrijk: ik wil zo samenwerken dat voor alle partijen meerwaarde ontstaat: bij producent, de dealer en natuurlijk de eindgebruiker. We hebben met meerdere kandidaten al een samenwerking afgesproken en met anderen lijkt die spoedig te gaan ontstaan.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op een combinatie van vele factoren. Zo is Aliaxis volop in ontwikkeling en word ik in de gelegenheid gesteld de markten Industrie & Infra zelf vorm te geven. Tevens staat er een hecht team van professionele collega’s achter mij waarmee erg prettig samengewerkt kan worden. Ook in geval van omvangrijke projecten kan dan snel geschakeld worden ten gunste van onze partners. Daarnaast zijn de gevoerde merken FIP en Friatec van kwalitatief hoogwaardig niveau. Dit alles tezamen zorgt voor tevreden partners, contracten die verlengd worden en nieuwe samenwerkingen die ontstaan. Kortom, trots op de gehele “One Aliaxis” organisatie!

Wat maakt je werk zo interessant?

Bij Aliaxis is heel veel mogelijk in je persoonlijke ontwikkeling. Trainingen en opleidingen brengen je verder, maar ook de internationale samenwerking met mijn Aliaxis collega’s in Italië en Duitsland zijn enorm verrijkend. Fantastisch om daarbij ook de fabrieken daar te mogen bezoeken en specialisten te ontmoeten!

Wat zouden meer mensen over Aliaxis moeten weten?

Veel mensen weten niet hoeveel gerenommeerde internationale producenten achter de naam Aliaxis schuil gaan. Er werken wereldwijd meer dan 14.000 medewerkers en we zijn in meer dan 40 landen actief met meer dan 75 producerende fabrieken die allerlei kunststof oplossingen produceren voor bouw, industrie, infra en agro. Grote kans dat jij producten van Aliaxis gebruikt zonder dat je dit weet!