Uitdaging

De belangrijkste prioriteit voor zwembaden is het te allen tijde zorgen voor veilig en kristalhelder water. Voor een goede kwaliteit zijn optimale filtratie- en desinfectieprocessen noodzakelijk.

Aliaxis biedt hygiënische en kalkvrije systemen die perfect zijn voor de dosering, analyse en circulatie van water in zwembaden. We bieden complete leidingsystemen die op maat kunnen worden gemaakt voor elk project en snel en eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd. Dankzij ons brede productaanbod kunnen klanten altijd de ideale oplossing vinden voor een constante kwaliteit in hun zwembad. We bieden lokale technische ondersteuning door de expertise die we wereldwijd hebben ontwikkeld.


Onze oplossing voor

PVC-U leidingsystemen

Ons PVC-U (ongeplastificeerd polyvinylchloride) systeem is zeer geschikt voor het transport van industriële vloeistoffen met een temperatuurbereik van 0ºC tot 60ºC. PVC-U  heeft een uitstekende chemische bestendigheid tegen de zuren, alkaliën, basen, logen, zouten en chemische concentraten.

Lees meer
Onze oplossing voor

PVC-C leidingsystemen

Het robuuste en stabiele PVC-C systeem werkt optimaal bij het transport onder druk van agressieve media met hoge temperaturen tot 100°C. De grondstof Corzan® (nagechloreerd homopolymeer PVC) garandeert een veilig gebruik en biedt tevens een uitstekende chemische resistentie tegen sterke anorganische zuren, basen, alkalische oplossingen en industriële chemicaliën.

Lees meer
Onze oplossing voor

PE leidingsystemen

Ons PE100 (polyethyleen) leidingsysteem is uitstekend inzetbaar in vele uiteenlopende toepassingen met een bedrijfstemperatuur van -40°C tot 60°C. Het PE100 materiaal heeft een uitstekende chemische bestendigheid, een inwendig gladde wand en is slagvast, ook bij lagere temperaturen.

Lees meer
Onze oplossing voor

Meet- en regeltechniek

Goede meet- en regelinstrumenten zijn essentieel bij toepassingen waarbij de hoeveelheden en mengverhoudingen van chemicaliën nauwkeurig moeten zijn. Aliaxis biedt een uitgebreid assortiment aan nauwkeurige en hoogwaardige instrumenten en meters.

Lees meer

Kom in contact

Bert Vandermullen
Business Development Manager – Industrie
+31(0)6 53 663 231
bvandermullen@aliaxis.com