Onze aanpak

Met onze blik op de toekomst bieden wij een brede reeks oplossingen voor essentiële, grootschalige projecten die rechtstreeks van invloed zijn op ons dagelijks leven.

Omdat we wereldwijd actief zijn beschikken we over ongeëvenaarde kennis en expertise. Daardoor kunnen onze teams uitstekende ondersteuning bieden tijdens elke fase van een project. Onze passende maatwerkoplossingen vereenvoudigen installaties en verlagen de servicekosten. Ze worden gebruikt in omvangrijke wereldwijde projecten in de infrastructuur, zoals leidingsystemen voor grote internationale waterwegen, zeer complexe gasnetwerken en kabeltransport in megasteden.


Watervoorziening

We bieden duurzame oplossingen waarmee we de uitdaging aangaan om iedereen overal van schoon water te voorzien. Onze systemen zijn getest en erkent volgens de strengste normen voor drinkwater, om ervoor te zorgen dat installaties betrouwbaar, onderhoudsvrij en duurzaam zijn.

Lees meer

Gasvoorziening

Aliaxis biedt oplossingen die tegemoetkomen aan de energiebehoeften van een groeiende bevolking. De systemen die we bieden voor gasnetwerken zijn uitgebreid getest volgens strikte veiligheidsnormen waardoor ze veilig en betrouwbaar zijn.

Lees meer

Riolering

We bieden duurzame oplossingen die speciaal zijn ontworpen om de volksgezondheid te waarborgen en het milieu te beschermen. Onze rioleringssystemen garanderen betrouwbare prestaties op de lange termijn.

Lees meer

Benieuwd wat we te bieden hebben?

Wij hebben al onze oplossingen op een rij gezet. Gebruik de handige filters om de juiste oplossing voor jouw toepassing te vinden.

Mocht je niet zo gauw kunnen vinden wat je zoekt, neem dan gerust contact op met één van onze experts!

Oplossingen

Kom in contact

Arno Dokman
Business Development Manager – Industrie & Infra
+31(0)6 13 105 249
arno.dokman@aliaxis.com