Uitdaging

Leidingsystemen voor dergelijke projecten moeten duurzaam zijn. Vaak is er behoefte aan maatwerk omdat elk project specifieke vereisten kent. Wij bieden betrouwbare en duurzame leidingsystemen die snel en eenvoudig te installeren zijn. Onze kosteneffectieve oplossingen zijn geschikt voor het transporteren, controleren en beheren van water en omvatten alleen de best toepasbare leidingen en fittingen.

Aliaxis heeft diverse complexe watervoorzieningsprojecten uitgevoerd over de hele wereld om gemeenschappen van schoon water te voorzien. We produceren maatwerkoplossingen in onze productievestigingen en ondersteunen de installatie ter plekke. Dit voorkomt onderbreking of uitval en garandeert een snelle en veilige installatie zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

We bieden uitgebreide ondersteuning tijdens het hele project, zoals advies over specificaties, training en ondersteuning op locatie. Klanten kiezen voor Aliaxis omdat ze weten dat we het beste leidingsysteem leveren voor water, ongeacht de complexiteit van het project.


Onze oplossing

Leidingsystemen voor waterdistributie

Waterleidingsystemen moeten worden ontworpen om te voldoen aan inspringen op de behoeften van een groeiende bevolking. Aliaxis produceert leidingensystemen voor de meest complexe projecten ter wereld. Onze oplossingen worden geselecteerd door toonaangevende waterbedrijven en ingenieursbureaus die gemeenschappen voorzien van hoge kwaliteit drinkwater.

Lees meer…

Neem contact op

Bert Vandermullen
Business Development Manager – Industrie
+31(0)6 53 663 231
bvandermullen@aliaxis.com