Duurzaam en veilig

Door klimaatverandering en de daarbij behorende extreme en langdurige regenbuien is de kans op wateroverlast alleen maar groter geworden. Daarom is het van belang dat het overtollige (regen)water snel en efficiënt naar het riool afgevoerd wordt.

Aliaxis biedt een compleet portfolio aan duurzame en waterdichte oplossingen. Ons brede assortiment lijnafwateringssystemen zijn geschikt voor licht als zwaar verkeer, van voetgangers en fietsers tot oplossingen die ideaal zijn voor drukke verkeerswegen en parkeergelegenheden. De producten zijn modulair, dus eenvoudig te installeren, en de vergrendeling zorgt voor een perfecte uitlijning.

De lijnafwateringssystemen van Aliaxis zijn corrosiebestendig en bieden een ruime keuze aan (design)roosters, passend bij de esthetische uitstraling van de omgeving. Onze systemen zijn duurzaam en het merendeel van het assortiment is geproduceerd van volledig gerecyclede kunststof materialen.


Nicoll

Kenadrain lijnafwatering

De Kenadrain lijnafwatering is geschikt voor zwaardere verkeerstoepassingen en kan worden verwerkt in oppervlaktes van steen, beton of asfalt. Deze oplossing heeft een hoge bestendigheid tegen vorst, pekel en andere agressieve materialen. Het assortiment omvat een breed scala aan verbindingshulpstukken en geprefabriceerde onderdelen voor een snelle en eenvoudige installatie.

Ga naar ons assortiment
Nicoll

Connecto lijnafwatering

Aliaxis biedt tevens het Connecto systeem aan, speciaal ontworpen voor rondom het huis, in parken en tuinen. Het is een veelzijdige oplossing waarvan de configuratie flexibel kan worden samengesteld. Kortom, de ontwerpvrijheid is groot. De roosters zijn speciaal ontworpen om op een eenvoudige manier schoon te houden en te onderhouden.

Ga naar ons assortiment

Neem contact op met een expert

Bert Kremer
Key Accountmanager Aliaxis Nederland – Noord
+31(0)6 21 897 810
bkremer@aliaxis.com

Neem contact op met een expert

Leo Kortekaas
Technisch Adviseur
+31(0)6 51 331 833
lkortekaas@aliaxis.com