Eenvoudig te installeren, modern design

Ook de esthetische uitstraling en het geluidsniveau zijn belangrijke voorwaarden. Installateurs werken bij het aanleggen van riolering en sanitaire systemen vaak in krappe ruimten. Dat maakt het uitdagend om een geschikte en betrouwbare oplossing te vinden voor het realiseren van een veilige en aangename omgeving.

Aliaxis biedt een complete reeks systemen die snel kunnen worden geïnstalleerd en geluid en geuren minimaliseren. Ons portfolio omvat geteste en bewezen producten van vertrouwde merken, zoals Nicoll en Jimten.

  • Toiletten
  • Baden
  • Douches
  • Wastafels
  • Gootstenen
  • Bidets

We helpen onze klanten met het selecteren van de beste keuze van verbindingstechniek tot grootte, kleur en toepassing. Bovendien profiteren klanten van de service die ze mogen verwachten van een vooraanstaande leverancier.


Jimten | Nicoll

Sifons

Aliaxis biedt een breed assortiment (plug)beker- en buissifons voor onder andere keukens, badkamers en toiletten. Naast standaard sifons hebben we bijvoorbeeld de Nicoll Easyphon: sifons die door de co-injectietecnologie een (plug)bekersifon en afdichtingsring in één geheel zijn. De designsifons van Jimten zijn gemaakt van verchroomd ABS die perfect past bij de huidige badkamertrends.

 

Ga naar ons assortiment

Naast sifons bieden we eveneens afvoersets voor (vaat)wasmachines, wastafel- en gootsteenpluggen, bad- en douchebaksifons, beluchters en flexibele afvoerbuizen. Het geheel wordt compleet gemaakt door de toevoeging van ons assortiment gebouwriolering PVC wit.

Ga naar ons assortiment
Sanit

Gootstenen en wastroggen

De uitstortgootstenen en wastroggen van Sanit zijn een ideale uitkomst om te plaatsen in de garage, bijkeuken en wasruimte.
Moderne vormgeving met robuuste kwaliteit en optimaal installatiegemak.

Ga naar ons assortiment

Douchegoten

Onze douchegoten zijn voorzien van een RVS frame. De ruime keuze uit moderne RVS roosters zorgen ervoor dat deze goot past bij elke stijl.
Deze goot is gemakkelijk te plaatsen door de verstelbare voetsteunen en heel simpel schoon te houden doormiddel van een uitneembaar sifon.

Ga naar ons assortiment

Neem contact op met een expert

Bert Kremer
Key Accountmanager Aliaxis Nederland – Noord
+31(0)6 21 897 810
bkremer@aliaxis.com

Neem contact op met een expert

Leo Kortekaas
Technisch Adviseur
+31(0)6 51 331 833
lkortekaas@aliaxis.com