Bij de nieuwe uitdagingen voor installaties over de hele wereld verwerven we voortdurend inzichten. Deze kennis combineren we met onze lokale expertise om deskundige begeleiding te bieden bij het ontwerp en de engineering van onze oplossingen.  

Door deze aanpak zijn we altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Het zorgt ervoor dat de specificaties en systeemprestaties van elk project perfect aansluiten op de behoefte. We biedejou volledige projectondersteuning, van advies over specificaties tot het geven van trainingen en begeleiding van installatie op locatie. 

Bezoek onze

Downloads

Veel (technische) informatie vind je op onze downloadpagina, zoals: brochures, technische handboeken, certificaten en video’s. Wij zijn onze documentatie aan het updaten, daarom staat nog niet alles op onze website. Neem gerust contact op met onze marketingafdeling als je iets niet kunt vinden.

Akasison daktrechter XL75-systeem

Akasison & Akatherm HDPE | Ready to BIM

Ready to BIM! ‘Praktischer voor iedereen’ is een belangrijk speerpunt van Akasison hemelwaterafvoer met volvulling.

Door BIM kan het bouwproces een stuk efficiënter verlopen en worden onnodige bouwfouten voorkomen – mits er op de juiste wijze mee wordt gewerkt.

Wij bieden daarom ook ondersteuning aan. Dus heb je hulp nodig of zijn er vragen over onze Akasison en Akatherm HDPE BIM-bestanden? Dan helpt ons Akasison Engineering-team jou graag op weg.

Je kunt de Akasison en Akatherm HDPE BIM-bestanden downloaden via de Akasison-website

Ga naar BIM-bestanden
Verhuur

Friatools

Als extra service bieden wij deze gereedschappen ook aan voor verhuur en kunnen wij reparatie en onderhoud voor jou verzorgen. Meer informatie vind je in onderstaande link of neem contact op met onze klantenservice.

Bekijk hier de huurapparaten en -gereedschappen

Neem contact op met onze klantenservice

Wendy Claessen
Customer Service
+31(0)77 30 88 629
wclaessen@aliaxis.com
Sandra Heijnen
Customer Service
+31(0)77 30 88 643
sgeerlings@aliaxis.com