Sorry, your browser does not support inline SVG.

Samen ontwikkelen we innovatieve en duurzame oplossingen waarmee we mensen verbinden met water en energie. We make life flow! Als je ook wilt bijdragen aan een betere toekomst, dan is er geen betere plek om daarmee te beginnen.

 

We nemen je gezondheid en veiligheid zeer serieus. Bovendien zijn we ons ervan bewust dat je welzijn op het werk in belangrijke mate afhankelijk is van de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen, maar ook de mogelijkheden om op jouw manier de beste resultaten te leveren. Kansen om onze kennis en vaardigheden uit te breiden pakken we met beide handen aan. In welke fase van je carrière je je ook bevindt, bij Aliaxis stimuleren we jou om je te ontwikkelen en samen met ons te groeien.

Internationale omgeving, lokaal gevestigd

Onze multinational is tot stand gekomen door het enthousiasme en de scherpzinnigheid van meerdere generaties ondernemers. Bij Aliaxis helpen collega’s van alle niveaus je bij het ontdekken van jouw talenten. Als werkgever bieden we overal ter wereld gelijke kansen. We putten kracht uit diversiteit en werken internationaal, waardoor het kan gebeuren dat je soms over de grens aan de slag moet.

Versterk ons team!

Werk samen met jouw nieuwe collega’s én onze klanten aan het ontwikkelen en implementeren van een uitgebreid aanbod aan vooruitstrevende oplossingen op het gebied van water en energie.

‘Aliaxis is your best place to work!’

15.500

medewerkers wereldwijd

120

medewerkers in Panningen

+40

landen wereldwijd actief

Vacature

Onderhoudsmonteur Fulltime | 2 ploegendienst

Ter uitbreiding van onze technische dienst zijn wij op zoek naar een Maintenance Technician die met toewijding en plezier aan de slag gaat met het onderhouden van ons machinepark. Ons machinepark bestaat uit een aantal oldskool machines die met liefde nog jaren met de tijd meegaan, aangevuld met een aantal nieuwe machines, voorzien met de meest recente technologie.

Je kunt tot en met 30 september 2021 reageren via werkenbij.nl@aliaxis.com

Bekijk hier de volledige functieomschrijving
Werken bij: Engineering & Quality

Will Simons
Engineering & Quality Manager

Een interview met een “oude rot in het vak”: Will Simons.
Al meer dan 25 jaar in dienst bij Aliaxis Nederland en nog steeds niet uitgeleerd. Waar houdt Will zich mee bezig en waardoor blijft dit vak uitdagend en interessant voor hem? Lees dan snel verder..

Lees meer
Werken bij: Matrijs Voorbereiding

Loek Thijssen
Matrijsvoorbereider

Loek is in 2016 bij ons begonnen als stagiair en heeft zich ontwikkeld naar een volwaardige matrijsvoorbereider. Nieuwsgierig naar zijn ervaringen bij Aliaxis Nederland B.V.? Lees dan snel verder..

 

 

Lees meer
Werken bij Customer service

Wendy Claessen
Medewerker Customer Service

De customer service is een zeer dynamische afdeling. Onze collega’s werken voor zowel de Nederlandse markt als onze export merken. We hebben collega Wendy Claessen geïnterviewd om jou ‘een kijkje in de keuken’ te geven hoe het is om als Medewerker Customer Service bij Aliaxis Nederland B.V. te werken, welke werkzaamheden erbij komen kijken en welke eigenschappen belangrijk zijn.

Lees meer
Stagelopen

Jouw carrière start al op school

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat vind jij belangrijk als talentvol stagiair(e). Bij Aliaxis Nederland B.V. krijg je de mogelijkheid om dat te doen. Jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en je daarmee klaarstomen voor een mooie carrière – dát is wat wij willen. Ga je als stagiair(e) aan de slag? Dan krijg je naast een eigen stagebegeleider ook veel verantwoordelijkheid zodat je voldoende uitdagingen krijgt.

Als je stage wilt lopen bij ons, stuur dan een mail naar werkenbij.nl@aliaxis.com. Dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

Open sollicitatie

Je bent van harte welkom om jouw c.v. en een toelichting te sturen!

Kom in contact

Simone de Bruijn
Jr. HR Business Partner Benelux
+31(0)77 30 88 612
sdebruijn@aliaxis.com